+36 20 2 221 221
Nyitvatartás: H-P: 06:00-22:00 • SZ: 08:00-16:00 • V: 08.00-14.00

FITNESZTERMÜNK ISMERD MEG AZ EDZŐTERMET, AHOL SEGÍTÜNK, HOGY EGÉSZSÉGESEBB ÉS SPORTOSABB LÉGY! A Lightcenter nemcsak edzőterem, hanem egy komplex közösségi élmény.

Fitnesz és edzés? Mi segítünk neked!

Edzőtermünk kialakításánál a kezdetektől fontos volt, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát. A karcsúsodni, formálódni vágyókat a megye legmodernebb gépeivel felszerelt fitnesztermünk várja, akik pedig a testépítésre fókuszálnának, természetesen szabadsúlyokkal is találkozhatnak nálunk. 600 négyzetméteren, két szinten mozoghatnak a hozzánk érkezők, így biztosan mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb eszközt.

Fitnesztermünkben miden segítséget megkapsz ahhoz, hogy elérd a célodat, legyen szó testépítésről, fogyásról vagy épp az állóképességed növeléséről!

Szervezett óráinkon szakképzett oktatóink várnak. Az egészséges életmód nem luxus, a sportolás pedig elengedhetetlen része annak. Edzőink segítenek, hogy megtaláld személyiségedhez, adottságaidhoz és céljaid eléréséhez a legideálisabb mozgásformát. Szakértő személyi edzőink folyamatosan követik fejlődésedet és időről-időre alakítják az edzésterved, hogy a legjobb eredményeket érhesd el.

Ebben segítünk Neked!

FITNESZ SZOLGÁLTATÁSAINK

A Lightcenterben nem csak egyszerű edzőtermi megoldásokkal, fitnesz órákkal, hanem magas színvonalú extra szolgáltatásokkal is várunk Téged! Nyerd vissza a nyári színed a szoláriumunkban vagy idd meg a reggeli shake-edet kényelmes kávézónkban! Élvezd a sokrétű kínálatunkat és legyél még egészségesebb a segítségünkkel!

KONDITEREM

600 négyzetméteren, két szinten várunk Téged a környék legmodernebb gépeivel és legprofibb súlyaival.

SZOLÁRIUM

Napsütötte élmény az Ergoline szoláriumokkal. Legyen bőröd barnább és egészségesebb a Climatronic rendszernek köszönhetően!
Tata legnagyobb konditerme

SZEMÉLYI EDZÉS

A tökéletes alak elérésében profi oktatóink segítenek Neked, akik nemcsak a mozgással, hanem a táplálkozással kapcsolatban is tudnak tanácsokat adni.

BÜFÉ

Kezdd velünk a napot, és az edzésed mellé fogyaszd el a reggeli frissítődet is nálunk!