+36 20 2 221 221
Nyitvatartás: H-P: 06:00-22:00 • SZ: 08:00-16:00 • V: 08.00-14.00

Megújultunk: konditermünk új honlapja

2017.10.14.
Megújultunk: konditermünk új honlapja

Megújultunk: konditermünk új honlapja

AHOGY AZT TI IS TAPASZTALHATJÁTOK, MEGÚJULT A LIGHT CENTER WEBOLDALA. MOSTANTÓL A LEGMODERNEBB ESZKÖZEINK ÉS EDZÉSEINK MELLETT EGY MINDEN SZEMPONTBÓL 21. SZÁZADI HONLAPPAL IS VÁRUNK TITEKET! KATTINTSATOK A TOVÁBBI FUNKCIÓKÉRT!

Azt éreztük, hogy manapság egy edzőteremnek többet kell nyújtania, mint pár évvel ezelőtt. Már akkor komplex szolgáltatással és kiegészítő lehetőségekkel szeretnénk várni a vendégeinket, amikor még csak gondolkoznak azon, hogy minket választanak-e. Ennek megfelelően rengeteg új lehetőséggel láttuk el honlapunkat.

Az Edzéseink menüpontra kattintva elérhetitek azokat a vezetett óratípusokat, amelyekkel mindenféle mozgást kereső – leendő vagy meglévő – vendégünk igényeit szeretnénk kielégíteni. Az egyes lehetőségekre kattintva közelebbről is megismerkedhettek az adott mozgásformával.

Kalkulátoraink segítségével könnyedén kiszámolhatjátok, hogy például a Ti céljaitokhoz mi az optimális ismétlés szám, vagy hogy az adataitok alapján mennyi a testtömeg indexetek. Ezek a kapott számok, eredmények nagyban hozzájárulhatnak az edzésetek sikeréhez, és kollégáink is könnyebben tudják belőni a Nektek legoptimálisabb feladatokat, mozgásformákat.

A Light Center megújult honlapján az órarendünket is eléritek, így egyszerűen eldönthetitek, hogy az adott napon melyik edzésünkre tudtok beugrani. Ha pedig kellene még egy kis biztatás, nézzetek szét nálunk a Galériánkra kattintva!

Ha meggyőztünk, akkor ne késlekedjetek! Tegyetek az egészségetekért még ma, keressetek minket személyesen! A címünket eléritek a Kapcsolat menüpont alatt!

Üdv:
A Ligth Center csapata