+36 20 2 221 221
Nyitvatartás: H-P: 06:00-22:00 • SZ: 08:00-16:00 • V: 08.00-14.00

EDZŐINK, OKTATÓINK ISMERKEDJ MEG AZOKKAL AZ EMBEREKKEL, AKIK MEGVÁLTOZTATJÁK AZ ÉLETED! A Light Center számára fontos, hogy mindenből a legjobbat adja Neked.
Így van ez az edzőink személyét illetően is!
Fogyás? Izmosodás? Regenerálódás? A Light Centerben mindenki megtalálja a hozzá passzoló trénert!
Oláh Hajnalka

Oláh Hajnalka

aerobik sportedző, Step-aerobik
Széplábi Szabolcs

Széplábi Szabolcs

funkcionális trainer, TRX Instruktor
Buda István

Buda István

Haladó SpinRacing edző
Kiss Patrik

Kiss Patrik

Sportedző, Személyi edző, Testépítő
Kerékgyártó Titanilla

Kerékgyártó Titanilla

2018-ban végeztem a gyerekjóga oktatói tanfolyamot. Az óráimba igyekszem mindig beépíteni a jóga mellett a mozgásfejlesztői szemléletet, és sokszor látom a gyerekek tudatos és tudattalan visszajelzéseiből, hogy mennyire hasznos megközelítés ez. Jó látni rajtuk a fejlődést mind fizikai, mind lelki szinten, ahogyan egyre ügyesebbé és kiegyensúlyozottabbá válnak óráról órára. Fontosnak tartom a fejlődést és a […]
Balogh Róbert

Balogh Róbert

Sportedző, Személyi edző
Varga László

Varga László

Varga László vagyok, ökölvívó edző

2010 óta foglalkozom az ökölvívással 2013 óta versenyszerűen. A tatai ökölvívó szakosztálynál kezdtem a pályafutásom Flórián Béla ( wbc ökölvívó bíró) vezető edzőm irányítása alatt. Már 2. éve foglalkozom az edzősködéssel is. De egyenlőre még csak hobbistákkal foglalkozom.
Khabwari William Manyala

Khabwari William Manyala

Személyi edző
Khabwari William Manyala vagyok, 1987 óta foglalkozom súlyzós edzéssel, 1988 óta dolgozom edzőként. Több éves szakmai tapasztalat után a nemzetközi testépítő szövetségtől 2008-ban szereztem diplomát mint testépítő és fitnesz szakedző és nemzetközi testépítő bíró.
Ezen Edzéstechnikai és táplálkozási tanácsokkal segíthetek neked fogyni, izmot építeni.

Segíthetek megváltoztatni a külsőd, hogy elérd azt az alakot amiről mindig is álmodtál de speciális feltételek esetén (pl: terhesség, atléták felkészülése) is segíthetek neked.

Ha ígéretek helyett eredményeket szeretnél, ne habozz, keress bátran bármelyik nap a Light Centerben, biztosan nem fogsz csalódni bennem.
Győri Katalin

Győri Katalin

Aerobikedző, Rúdtánc
Gyógytornászként dolgozom közel 10 éve. Közben elvégeztem az aerobic oktatói képzést is. A pole fitness mellett jógázom és acro jógázom is.
5 évvel ezelőtt láttam egy lenyűgöző pole art koreográfiát. Rögtön éreztem, hogy ez az, amit mindenképpen ki szeretnék próbálni. A pole fitness nagyon változatos. Táncos és akrobatikus elemek kombinációja, és sok stílusa létezik. Erő - és hajlékonysági elemeket egyaránt használnak.

Nagyon jó alakformáló, hiszen a saját testsúlyunkkal edzünk, és az egész testet formálja.

Az órákon igyekszem a fizioterápiában és a pole fitnessben tanultakat ötvözni, hogy a mozdulatok esztétikusak és harmonikusak legyenek.
Tóth-Kerepesi Melinda

Tóth-Kerepesi Melinda

Sportedző
2001-óta vagyok a sport elhivatottja. 2009-ben és 2012-ben “belekóstoltam”a Fitnesz versenysport világába,amiben dobogós helyezéseket sikerült elérnem. Ezzel párhuzamban folytattam mind az elméleti és gyakorlati tudásomat. 2013-ban Sportedzőként sikeres vizsgát tettem.
Tudásomat folyamatosan bővítem,hogy minél változatosabb,izgalmasabb feladatokkal,eszközökkel dolgoztassam meg a vendégeimet.

Sok szeretettel várok minden fogyni, formálódni vágyót, kortól, nemtől függetlenül, hogy együtt elérjük a kitűzött célt!