+36 20 2 221 221
Nyitvatartás: H-P: 06:00-22:00 • SZ: 08:00-16:00 • V: 08.00-14.00
Varga László

Varga László

Varga László vagyok, ökölvívó edző

2010 óta foglalkozom az ökölvívással 2013 óta versenyszerűen. A tatai ökölvívó szakosztálynál kezdtem a pályafutásom Flórián Béla ( wbc ökölvívó bíró) vezető edzőm irányítása alatt. Már 2. éve foglalkozom az edzősködéssel is. De egyenlőre még csak hobbistákkal foglalkozom.
Khabwari William Manyala

Khabwari William Manyala

Személyi edző
Khabwari William Manyala vagyok, 1987 óta foglalkozom súlyzós edzéssel, 1988 óta dolgozom edzőként. Több éves szakmai tapasztalat után a nemzetközi testépítő szövetségtől 2008-ban szereztem diplomát mint testépítő és fitnesz szakedző és nemzetközi testépítő bíró.
Ezen Edzéstechnikai és táplálkozási tanácsokkal segíthetek neked fogyni, izmot építeni.

Segíthetek megváltoztatni a külsőd, hogy elérd azt az alakot amiről mindig is álmodtál de speciális feltételek esetén (pl: terhesség, atléták felkészülése) is segíthetek neked.

Ha ígéretek helyett eredményeket szeretnél, ne habozz, keress bátran bármelyik nap a Light Centerben, biztosan nem fogsz csalódni bennem.
Győri Katalin

Győri Katalin

Aerobikedző, Rúdtánc
Gyógytornászként dolgozom közel 10 éve. Közben elvégeztem az aerobic oktatói képzést is. A pole fitness mellett jógázom és acro jógázom is.
5 évvel ezelőtt láttam egy lenyűgöző pole art koreográfiát. Rögtön éreztem, hogy ez az, amit mindenképpen ki szeretnék próbálni. A pole fitness nagyon változatos. Táncos és akrobatikus elemek kombinációja, és sok stílusa létezik. Erő - és hajlékonysági elemeket egyaránt használnak.

Nagyon jó alakformáló, hiszen a saját testsúlyunkkal edzünk, és az egész testet formálja.

Az órákon igyekszem a fizioterápiában és a pole fitnessben tanultakat ötvözni, hogy a mozdulatok esztétikusak és harmonikusak legyenek.
Tóth-Kerepesi Melinda

Tóth-Kerepesi Melinda

Sportedző
2001-óta vagyok a sport elhivatottja. 2009-ben és 2012-ben “belekóstoltam”a Fitnesz versenysport világába,amiben dobogós helyezéseket sikerült elérnem. Ezzel párhuzamban folytattam mind az elméleti és gyakorlati tudásomat. 2013-ban Sportedzőként sikeres vizsgát tettem.
Tudásomat folyamatosan bővítem,hogy minél változatosabb,izgalmasabb feladatokkal,eszközökkel dolgoztassam meg a vendégeimet.

Sok szeretettel várok minden fogyni, formálódni vágyót, kortól, nemtől függetlenül, hogy együtt elérjük a kitűzött célt!
Pál Kinga

Pál Kinga

HOT IRON Instructor
A sport, a mozgás gyerekkorom óta része az életemnek. Táncoltam, koreografáltam, kajakoztam majd a rúdfitness-t is kipróbáltam. 2011 februárjában ismerkedtem meg a Hot Iron-nal. Nem igazán tudtam mi ez, csak annyit, hogy súlyzós edzés, csoportosan, zenére történik, továbbá 23 órás utó zsírégető hatása van. Kétkedve fogadtam, de bevallom jól hangzott... kipróbáltam... és azóta is imádom!
Még 2011-ben Hot Iron Instructor lettem. A képzésen ismertem meg Szalka Andit, rengeteget tanultam és a mai napig tanulok tőle. Rendszeresen részt veszek PTD képzéseken, hogy a legújabbat és legjobbat tudjam adni vendégeimnek.

Anyaként és nőként egyaránt fontosnak tartom a sport szeretetét, fontos számomra az egészség, valamint annak megőrzése.
Szeretném megmutatni Neked, Nektek, igenis sok mindenre vagytok képesek. Hatásos mozgásformát keresel? Feszes izmokat szeretnél? Magas a testzsír százalékod? Gyengék a hátizmaid?

Próbáld ki a Hot Iron-t! Mert minden egyes új nap, egy újabb esély, hogy megváltoztasd az életed.
Essősy Orsolya

Essősy Orsolya

Csoportos és személyi edző, Sportoktató
Közgazdászként a sportoktatás és edzés a szenvedélyem, hobbim és életem része. Folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész és hiteles oktató legyek, hogy inspirálni, motiválni tudjam Vendégeimet.

Óráimon a jó hangulaton túl arra törekszem, hogy minden vendégemből a céljainak megfelelő lehető legjobb eredményt tudjuk kihozni, feltöltődve és fitten távozzanak az edzésekről.
Óratípusaim a Light centerben: Step zsírégető alakformálással egybekötve, Box Aerobik + alakformálás, Tabata cross köredzés és személyre szabott egyéni edzés, Gymstick muscle funkcionális személyi edzés.

Nagyon fontosnak tartom a motiváltságot, a prevenciót, és azt, hogy minden eredményhez kitartás kell.

Keress bátran!
Pirik Géza

Pirik Géza

Személyi edző, TRX Instruktor
Pirik Géza vagyok, személyi edző - TRX Instruktor!

Négy éve dolgozom a fitnessz iparágban, főként csoportos edzéseket tartok (TRX, köredzés), de nincs hiány személyi edzésekben sem. A sport mindig is szerves részét képezte az életemnek, hiszen nyolc éves koromban kezdtem a labdarúgással, majd két komolyabb sérülés miatt fel kellett hagynom vele.  Az utolsó években a labdarúgàs mellett , már testépítéssel is foglalkoztam, először csak hobbi szinten, majd edzővé képeztem magam.

 A Nyugat- magyarországi egyetemen végeztem Győrben rekreáció és egészségfejlesztő szakon, illetve a tudásomat különféle képzésekkel egészítettem ki Budapesten! Úgy gondolom nagyon nagy szerepe van ebben a felgyorsult mai világban az egészségmegőrzésnek illetve a tudatos ésgészséges életmódnak. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindig hiteles maradjak, hiszen ezzel is példát szeretnék mutatni illetve motiválni a vendégeimet! Ehhez elengedhetetlen a megfelelő képzés illetve szakmai háttér, ezért napról-napra fejlesztem önmagam! 

Fitnesz eredményeim, Mens’phisique kategóriában (2016):

ASO Classic Kupa: 3. Hely
IFBB Magyar kupa: 3. Hely
Scitec Superbody: 3. Hely

Mottóm: “Senki sem tudja mi mindenre képes addig amíg meg nem próbálja! A Te döntésed az első, hogy tegyél a céljaidért, hogy azzá válj akivé szeretnél! A Te célod az én célom is egyben, érjük el közösen! “