+36 20 2 221 221
Nyitvatartás: H-P: 06:00-22:00 • SZ: 08:00-16:00 • V: 08.00-14.00
Varga László

Varga László

Varga László vagyok, ökölvívó edző

2010 óta foglalkozom az ökölvívással 2013 óta versenyszerűen. A tatai ökölvívó szakosztálynál kezdtem a pályafutásom Flórián Béla ( wbc ökölvívó bíró) vezető edzőm irányítása alatt. Már 2. éve foglalkozom az edzősködéssel is. De egyenlőre még csak hobbistákkal foglalkozom.
Khabwari William Manyala

Khabwari William Manyala

Személyi edző
Khabwari William Manyala vagyok, 1987 óta foglalkozom súlyzós edzéssel, 1988 óta dolgozom edzőként. Több éves szakmai tapasztalat után a nemzetközi testépítő szövetségtől 2008-ban szereztem diplomát mint testépítő és fitnesz szakedző és nemzetközi testépítő bíró.
Ezen Edzéstechnikai és táplálkozási tanácsokkal segíthetek neked fogyni, izmot építeni.

Segíthetek megváltoztatni a külsőd, hogy elérd azt az alakot amiről mindig is álmodtál de speciális feltételek esetén (pl: terhesség, atléták felkészülése) is segíthetek neked.

Ha ígéretek helyett eredményeket szeretnél, ne habozz, keress bátran bármelyik nap a Light Centerben, biztosan nem fogsz csalódni bennem.
Győri Katalin

Győri Katalin

Aerobikedző, Rúdtánc
Gyógytornászként dolgozom közel 10 éve. Közben elvégeztem az aerobic oktatói képzést is. A pole fitness mellett jógázom és acro jógázom is.
5 évvel ezelőtt láttam egy lenyűgöző pole art koreográfiát. Rögtön éreztem, hogy ez az, amit mindenképpen ki szeretnék próbálni. A pole fitness nagyon változatos. Táncos és akrobatikus elemek kombinációja, és sok stílusa létezik. Erő - és hajlékonysági elemeket egyaránt használnak.

Nagyon jó alakformáló, hiszen a saját testsúlyunkkal edzünk, és az egész testet formálja.

Az órákon igyekszem a fizioterápiában és a pole fitnessben tanultakat ötvözni, hogy a mozdulatok esztétikusak és harmonikusak legyenek.
Tóth-Kerepesi Melinda

Tóth-Kerepesi Melinda

Sportedző
2001-óta vagyok a sport elhivatottja. 2009-ben és 2012-ben “belekóstoltam”a Fitnesz versenysport világába,amiben dobogós helyezéseket sikerült elérnem. Ezzel párhuzamban folytattam mind az elméleti és gyakorlati tudásomat. 2013-ban Sportedzőként sikeres vizsgát tettem.
Tudásomat folyamatosan bővítem,hogy minél változatosabb,izgalmasabb feladatokkal,eszközökkel dolgoztassam meg a vendégeimet.

Sok szeretettel várok minden fogyni, formálódni vágyót, kortól, nemtől függetlenül, hogy együtt elérjük a kitűzött célt!
Essősy Orsolya

Essősy Orsolya

Csoportos és személyi edző, Sportoktató
Közgazdászként a sportoktatás és edzés a szenvedélyem, hobbim és életem része. Folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész és hiteles oktató legyek, hogy inspirálni, motiválni tudjam Vendégeimet.

Óráimon a jó hangulaton túl arra törekszem, hogy minden vendégemből a céljainak megfelelő lehető legjobb eredményt tudjuk kihozni, feltöltődve és fitten távozzanak az edzésekről.
Óratípusaim a Light centerben: Step zsírégető alakformálással egybekötve, Box Aerobik + alakformálás, Tabata cross köredzés és személyre szabott egyéni edzés, Gymstick muscle funkcionális személyi edzés.

Nagyon fontosnak tartom a motiváltságot, a prevenciót, és azt, hogy minden eredményhez kitartás kell.

Keress bátran!

Április 1-től fitnesztermünk határozatlan ideig ZÁRVA tart!

Nehezen, fájó szívvel hoztuk meg döntésünket, de a koronavírus terjedése miatt, a megelőzés érdekében most be kell zárnunk a termet. Hiányozni fogtok nekünk, üres lesz a terem. Bízunk benne, hogy hamarosan újra kinyithatunk és folytathatjuk a megszokott edzéseket!