+36 20 2 221 221
Nyitvatartás: H-P: 06:00-22:00 • SZ: 08:00-16:00 • V: 08.00-14.00

EDZŐINK, OKTATÓINK ISMERKEDJ MEG AZOKKAL AZ EMBEREKKEL, AKIK MEGVÁLTOZTATJÁK AZ ÉLETED! A Light Center számára fontos, hogy mindenből a legjobbat adja Neked.
Így van ez az edzőink személyét illetően is!
Fogyás? Izmosodás? Regenerálódás? A Light Centerben mindenki megtalálja a hozzá passzoló trénert!
Hamburger Erzsébet

Hamburger Erzsébet

pilates oktató
A sport már egészen fiatal koromtól az érdeklődési körömbe tartozott, mindig is szerettem mozogni. 2012-ben végeztem el az aerobik sportedzői alapképzést, azóta vezetek csoportos órákat. Az eltelt évek alatt sok Vendéggel dolgoztam együtt, akik derékfájásra, hátfájásra panaszkodtak. Biztos voltam benne, hogy erre is van megoldás, ekkor kezdtem el érdeklődni a pilates után, ami azonnal a szenvedélyemmé vált. Egy alacsony intenzitású, ámde kemény óratípusról van szó, amely erősítő és nyújtó gyakorlatokat tartalmaz. Rendszeres gyakorlásával megszűntethető a hát-és derékfájdalom, tartásjavulás érhető el, erősödnek a mélyen fekvő hát-és hasizmok, illetve a beszűkült izomzat nyújtása végett a mozgástartomány is növekszik.
Brunner Gergely

Brunner Gergely

Kettlebell edző
Kettlebell edző
Buda István

Buda István

Haladó SpinRacing edző
Buda Laura

Buda Laura

Spinracing oktató
2019-ben szereztem oktatói vizsgámat a Fitness Company Schoolban. Az életemben mindig nagy szerepet kapott a mozgás és az is hogy a lehető legtöbb embert arra ösztönözzek, hogy sportoljon. A legjobb a SpinRacinben, hogy ’unisex’ bárki kipróbálhatja magát. Kiválóan fejleszti az erő-állóképességet emellett az egyik legjobb kardió edzés is. Azt gondolom akkor jó egy edzés, amikor az ember fáradtan, de mosollyal az arcán megy haza. Ezt pedig a SpinRacing a zene és a társaság miatt garantálja.
Kerékgyártó Titanilla

Kerékgyártó Titanilla

2018-ban végeztem a gyerekjóga oktatói tanfolyamot. Az óráimba igyekszem mindig beépíteni a jóga mellett a mozgásfejlesztői szemléletet, és sokszor látom a gyerekek tudatos és tudattalan visszajelzéseiből, hogy mennyire hasznos megközelítés ez. Jó látni rajtuk a fejlődést mind fizikai, mind lelki szinten, ahogyan egyre ügyesebbé és kiegyensúlyozottabbá válnak óráról órára. Fontosnak tartom a fejlődést és a […]
Oszfolk Emese

Oszfolk Emese

Zumba oktató
Oszfolk Emese vagyok, Brüsszelben végeztem 2010-ben a hivatalos Zumba oktató tanfolyamot.

Boldoggá tesz, hogy az embereknek segíthetek a Zumbával, hiszen ez egy intenzív cardio edzés, tehát aki alakformáló céllal érkezik az órára, az is elégedetten távozik, de ami ennél is fontosabb, hogy nagy adag boldogság és energia költözik minden résztvevőbe, mert az órák igazi buli hangulatban telnek, ahol a napi feszültséget ki tudják adni és ezáltal a közérzetük is sokkal jobb lesz. Csodálatos érzés látni, amikor a vendég fáradtan, csuromvizesen, de mégis mosolyogva, jókedvvel távozik az órámról!

Gyere és próbáld ki Te is! A jókedvet és a kikapcsolódást garantálom!Ha kíváncsi lettél, hogy milyen a Zumba, és kipróbálnád, várlak szeretettel az óráimon!
Varga László

Varga László

Varga László vagyok, ökölvívó edző

2010 óta foglalkozom az ökölvívással 2013 óta versenyszerűen. A tatai ökölvívó szakosztálynál kezdtem a pályafutásom Flórián Béla ( wbc ökölvívó bíró) vezető edzőm irányítása alatt. Már 2. éve foglalkozom az edzősködéssel is. De egyenlőre még csak hobbistákkal foglalkozom.
Khabwari William Manyala

Khabwari William Manyala

Személyi edző
Khabwari William Manyala vagyok, 1987 óta foglalkozom súlyzós edzéssel, 1988 óta dolgozom edzőként. Több éves szakmai tapasztalat után a nemzetközi testépítő szövetségtől 2008-ban szereztem diplomát mint testépítő és fitnesz szakedző és nemzetközi testépítő bíró.
Ezen Edzéstechnikai és táplálkozási tanácsokkal segíthetek neked fogyni, izmot építeni.

Segíthetek megváltoztatni a külsőd, hogy elérd azt az alakot amiről mindig is álmodtál de speciális feltételek esetén (pl: terhesség, atléták felkészülése) is segíthetek neked.

Ha ígéretek helyett eredményeket szeretnél, ne habozz, keress bátran bármelyik nap a Light Centerben, biztosan nem fogsz csalódni bennem.
Győri Katalin

Győri Katalin

Aerobikedző, Rúdtánc
Gyógytornászként dolgozom közel 10 éve. Közben elvégeztem az aerobic oktatói képzést is. A pole fitness mellett jógázom és acro jógázom is.
5 évvel ezelőtt láttam egy lenyűgöző pole art koreográfiát. Rögtön éreztem, hogy ez az, amit mindenképpen ki szeretnék próbálni. A pole fitness nagyon változatos. Táncos és akrobatikus elemek kombinációja, és sok stílusa létezik. Erő - és hajlékonysági elemeket egyaránt használnak.

Nagyon jó alakformáló, hiszen a saját testsúlyunkkal edzünk, és az egész testet formálja.

Az órákon igyekszem a fizioterápiában és a pole fitnessben tanultakat ötvözni, hogy a mozdulatok esztétikusak és harmonikusak legyenek.
Tóth-Kerepesi Melinda

Tóth-Kerepesi Melinda

Sportedző
2001-óta vagyok a sport elhivatottja. 2009-ben és 2012-ben “belekóstoltam”a Fitnesz versenysport világába,amiben dobogós helyezéseket sikerült elérnem. Ezzel párhuzamban folytattam mind az elméleti és gyakorlati tudásomat. 2013-ban Sportedzőként sikeres vizsgát tettem.
Tudásomat folyamatosan bővítem,hogy minél változatosabb,izgalmasabb feladatokkal,eszközökkel dolgoztassam meg a vendégeimet.

Sok szeretettel várok minden fogyni, formálódni vágyót, kortól, nemtől függetlenül, hogy együtt elérjük a kitűzött célt!