+36 20 2 221 221
Nyitvatartás: H-P: 06:00-22:00 • SZ: 08:00-16:00 • V: 08.00-14.00

Télen sem kell hiányolnod a biciklizést

2017.10.12.
Télen sem kell hiányolnod a biciklizést

Télen sem kell hiányolnod a biciklizést

A SPINNING AZ EGYIK LEGKIVÁLÓBB KARDIÓ EDZÉS, MELY EGYSZERRE FEJLESZTI A TESTET ÉS A LELKET, A MENTÁLIS KÉPESSÉGEKET ÉS AZ ÁLLÓKÉPESSÉGET IS. A LEGJOBB, HOGY KORTÓL ÉS NEMTŐL FÜGGETLENÜL BÁRKI ŰZHETI, AMI PEDIG MÉGJOBB, HOGY NÁLUNK A LEGMODERNEBB ESZKÖZÖK SEGÍTSÉGÉVEL TEHETITEK MINDEZT!

Egy spinning edzés kb. 60 perces, melynek során ritmusra kell tekerni, ösztönző zenére, amely segít az erőfeszítés intenzitását tartani. A munka alapját a különböző testhelyzetek és ütemek adják. Egymást követik a pulzusemelő, gyors (sprint) szakaszok és az aktív pihenő szakaszok. A spinning amilyen egyszerű, olyan hatékony.

A spinning kerékpárral nagy fordulatszámon és/vagy nagy ellenállással végzett intenzív edzés garantáltan a leginkább problémás testrészekre fókuszál: fogyaszt, javítja a kondíciót és erősít. Ezeket a kerékpárokat kifejezetten az ilyen szélsőséges körülmények közé tervezték. Emiatt robusztusak, erős vázhegesztéseiknek köszönhetően nagy teherbírásúak. Kialakításukban, kijelzőjüknél fontos szerepet játszik a puritánság, végtelen egyszerűség. Minden egyetlen célra fókuszál: a minél hatékonyabb erőleadásra – legyen az fordulatszám vagy akár egy ellenállás leküzdése.