+36 20 2 221 221
Nyitvatartás: H-P: 06:00-22:00 • SZ: 08:00-16:00 • V: 08.00-14.00

PRÉMIUM FEHÉRJÉK CARNIVOL BEEF PROTEIN, A TÖKÉLETES EDZÉS KIEGÉSZÍTŐI Fogyassz minőségi fehérjét, amely a zsírmentes izomtömeget növeli és a regenerálódást is támogatja.
Szerezd be a fitnesztermünkben!
Tata legnagyobb konditerme

Koleszterin-, zsír-, cukor-, laktóz- és gluténmentes étrendkiegészítők a még tökéletesebb forma eléréséért. 350%-kal koncentráltabb, mint a marhahús! Szerezd be nálunk!

A táplálék-kiegészítők nem csodaszerek, hanem élelmiszerek, amelyek a legtisztább formában, mindenféle felesleges összetevő (zsír) és felszívódást lassító anyag nélkül tartalmazzák azt az összetételt, amire az izmaidnak a sport által keltett stressz okán szüksége van.

A marhahúsfogyasztás egyik előnye a természetesen magas kreatintartalom. A kreatin izomépítő, sejtvolumenizáló és teljesítményfokozó hatása ma már mindenki által ismert. A Carnivor 20-szor nagyobb kreatinkoncentrációt biztosít, mint egy szelet steak!

A Carnivor anabolikus hatását tovább fokozva fejlesztői elágazó szénláncú aminosavakkal erősítették meg a terméket. Ezek tovább javítják a nitrogénegyensúlyt, fokozzák a fehérjeszintézis ütemét, csökkentik az izomlebomlást, javítják a teljesítményt és kitolják a kifáradást!